zondag 17 juli 2011

Een nieuw product


Een nieuw product

Textiel stickers op A4 formaat, het is een dunne katoen met aan de achterkant een kleeflaag, afgedekt door een vel papier. Je tekent op de achterkant, knipt het figuurtje uit, haalt de papierlaag weg en drukt het op een ondergrond. Geen gerafel, geen spelden nodig, even onder de naaimachine en met de zigzagsteek naai je de applicatie vast.Het handige van dit materiaal is dat het ook op andere ondergronden zoals, karton, hout, glas te plakken is en dat het super snel resultaat geeft.


Verder hebben we ook een rol met smalle stof, een soort sticker lint in de zelfde kwaliteit.
Met een rolletje rode ruit, heb ik een vogel slinger, een applicatie op een baby rompertje, een kinderkleerhangertje, een boekje en een doos gedecoreerd.
De combinatie met de stempels, vogeltjes en boompjes in pot, zijn uit een doos van Cavallini Papers & Co. De vlinders zijn silicone stempels van Elines Huis, zij heeft een leuk boek geschreven, uitgegeven bij Tirion. 
In het augustus nummer van At Home staat een leuk artikel over haar.

Ik vergeet nog te vermelden dat wij ook een aantal originele etiketten hebben om in je eigen gemaakte creaties te plakken. Ze zijn zo leuk dat je ze ook op dozen of boekjes kunt plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten